Lunch & Learn bijeenkomsten

Karmac organiseert met regelmaat lunch & learn bijeenkomsten over actuele onderwerpen en vraagstukken. De sessies hebben als doel om leerzaam en nuttig te zijn, en dus niet bedoeld voor de directe verkoop van diensten of producten.

Enkele voorbeelden van lunch & Learn bijeenkomsten die Karmac organiseert zijn:

  • e-HRM: digitale personeelsdossiers;
  • Uw burgerzaken digitaal;
  • De digitale overheid;
  • Uw sociale zaken archieven digitaliseren;
  • Uw factuur- en poststromen digitaal;
  • Uw BWT-archieven digitaliseren.

Digitaal Meedoen

Wilt u het gehele scanproces van dossiermap tot digitaal document zien? En bent u zich aan het oriënteren op de conversie van uw fysieke papierstroom, maar wilt u weten wat dit u oplevert? Schrijft u zich dan snel in voor een interactieve lunch & learn sessie op de Documentcampus van Karmac in Lelystad.

Veel gerenommeerde commerciële organisaties, (semi) overheidsorganisaties en financiële instellingen zijn u reeds voorgegaan. Tot onze referenties horen onder andere: RTL Nederland, Tata Steel, KPN Telecom, Ministerie van VROM, Gemeente Haarlem, Unica, Hogeschool Utrecht, SNS Reaal, gemeente Amsterdam, ABN AMRO Bank, Volvo en gemeente Gouda.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf u dan vandaag nog in voor de eerste volgende exclusieve gratis lunchbijeenkomst en maak de (eerste of de volgende) stap naar een digitale organisatie. Karmac praat u graag persoonlijk bij. Uiteraard bent u onze gast en zijn er geen kosten en/of verdere verplichtingen verbonden aan deze lunchbijeenkomsten. Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u een bevestiging met het programma en de routeinformatie.